Ap. 8 - 2 camere

THE CLASS APARTMENTS II.

INDISPONIBIL

ETAJ 1

S. UTILA TOTALA: 62.2MP

S. UTILA INTERIOR: 54.4MP

ETAJ
MP TOTALA
MP APARTAMENT
MP TERASA(E)

Descopera Proiectul

The Class Apartments II. este cel mai nou complex rezidential localizat in zona de Nord a Bucurestiului, pozitionate strategic intr-o zona in plina dezvoltare, zona care a trecut printr-o profunda transformare urbana. The Class Apartments II. ofera spre vanzare: garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3  si 4 camere, locuri parcare exterior (suprateran) si locuri parcare interior(subteran). Apartamentele ce compun The Class Apartments 2 au fost proiectate ca spații generoase. De la proiect, la finisaje si design, facilitați si amplasare, totul este caracterizat de eleganta si bun gust, confort si rafinament.

Apartamente spatioase

Oaza ta de liniște din mijlocul aglomeratiei urbane

Poziționarea excelentă, design-ul modern, materialele de cea mai bună calitate și centrarea pe oameni și comunități. Este o oază de liniște, în mijlocul aglomerației urbane, pentru cei care-și doresc nu doar o locuință, ci un stil de viață.

VREI SĂ DESCOPERI THE CLASS APARTMENTS 2?

Programeaza Vizionare

Suntem nerabdatoari sa primim vizitatori, cu programare în prealabil și cu respectarea legilor, a regulilor și a condițiilor de siguranță.


Compare listings

Comparaţie
The Class Apartments
  • The Class Apartments